A székhelyszolgáltatás elérhető csomagjainak vázlatos ismertetésére kerül most sor, kifejezetten a szekhely.org székhelyszolgáltatásában. Ennél a megbízható, biztonságos, felelősséget és garanciát egyaránt vállaló székhelyszolgáltató cégnél három különböző csomagból választhatunk.

A csomagokat az székhelyszolgáltatást igénylő cégek kategóriája és típusa szerint különítették el. Ennek megfelelően megkülönböztethetünk mini, alap és classic szolgáltató csomagot is. A mini csomag a költségérzékeny és alacsony bevétellel rendelkező cégek számára készült, akár alvó cégeknek is.

Ennek tartalma a térítésmentes cégtábla készítés szerződéskötés során, az üzenetek átvétele és erről a Megrendelő értesítése kizárólag SMS-ben, vagy e-mailben, azonban itt a küldemények tartalma nem kerül ismertetésre szkennelt vagy más formában sem. Az alap csomagnál pontosan itt van eltérés, ugyanis ott szkennelt formában még a beérkező dokumentumok tartalmát is megküldik a székhelyszolgáltatás igénylése során.

A classic csomagot pedig ennél a pontnál abban fokozzák még tovább, hogy a küldeményeket eredeti formájukban, ajánlott küldeményként még postázzák is, az átvételtől számított három munkanapon belül. A többi részlet tekintetében is vannak eltérések, melyeknek érdemes utána olvasni a szekhely.org oldalán, a székhelyszolgáltatás fül alatt. Azonban ebből a betekintésből látható, hogy nem mindegy, milyen csomagot választunk, mérlegeljük cégünk árbevételétől és a leginkább hozzánk illő leírt tulajdonságokból választásunkat.