Amikor a napvitorla árával szeretnénk kalkulálni, át kell nézni azokat a tényezőket, melyek meg fogják határozni a végösszeget. Egyik ilyen tényező, amely befolyással lesz a napvitorla árára, az lesz, hogy mekkora területet szeretnénk lefedni árnyékolónkkal.

Ugyanis a lefedni kívánt terület mérete kihatással lesz a választott napvitorla méretére és darabszámára is. Továbbá, itt az a szempont is fontos lesz, hogy szükséges-e oszlopokat is vásárolni hozzá, vagy van mihez kifeszíteni a napvitorlát. Amennyiben oszlopokkal is számolni kell, ott is fontos lesz a darabszám a napvitorla ár számításához.

Más a helyzet akkor, amikor otthonunk teraszára szeretnénk árnyékoló megoldást választani, és más az, amikor egy vendéglátóhelyiség teraszára, esetleg strandra, vagy szabadtéri parkolóba tervezünk. Az olyan helyekre, amiket tele kell szórni árnyékolókkal, sokkal több darabszámmal kell tervezni, nem beszélve az oszlopok számáról, hiszen ennyi kifeszítőpont nem szokott lenni ilyen helyeken. Ezek pedig mind bele fognak számítani a napvitorla árába.

Fontos lesz a napvitorla ár kalkulálása során még a minőség is, az anyag erőssége, és azok a tulajdonságok, amikkel rendelkezik az adott napvitorla. Léteznek különböző alakú napvitorlák is, háromszög, négyzet vagy téglalap, esetleg trapéz, vagy egyedi tervezésű, ezeknek is különböző összegeik vannak. Ajánlat kérésért, pontosabb információ nyeréséért és a napvitorla ár precízebb kalkulálásáért érdemes ellátogatni a napvitorlaland.hu oldalára!